24.06.2016 03:09

Pozvánka na Brněnský hod určitě přijde vhod.

V sobotu 2. července pořádá Český svaz MÖLKKY ve sportovním areálu Plachty, který ještě voní novotou, Brněnský hod 2016.

Slavnostní zahájení je naplánováno na 9:45 hodin. Počasí je objednáno. Soutěžní týmy již pilně trénují, ale stále je ještě čas se do turnaje i přihlásit. Pro vítězné týmy jsou připraveny medaile a poháry. Také se bojuje o body do Česko-moravského poháru, o jehož vítězi se právě v Brně rozhodne.

K vidění budou opravdu hodnotné výkony, nechybí obhájci loňského prvenství, úřadující haloví mistři ČR a lídři aktuálního žebříčku ČESKO-MORAVSKÉHO poháru (Třináctá mölkka), dále úřadující vicemistři ČR a druhý tým v pořadí poháru (PRORADOST), ostřílené týmy Holek z Bystrce, jejichž jedničky stále také pomýšlí na celkové vítězství v ČESKO-MORAVSKÉM poháru, když na vedoucí tým ztrácí pouhé tři body. Dále ve startovním poli nechybí objev letošní pohárové sezóny, tedy tým Tomira z Bílovce, který letos vždy když startoval, nechyběl na stupních vítězů. A samozřejmě také tým SEMTAMŤUK, který ovládl letošní Rakovnické mölkkovaní. Jako bonus se můžete těšit i na kvalitní konkurenci ze zahraničí, vyvrcholení naší pohárové sezóny si nenechají ujít i tři týmy ze Slovenska(PROMÖLKKY 1, PROMÖLKKY 2 a Žmolky) a jeden tým z Rakouska (U3MED). A to ještě nemusí být konec, registrace totiž stále běží.    

Zveme všechny Brňáky i přespolňáky, aby přišli podpořit sportovní zápolení a poblahopřát vítězům i poraženým. Přijďte podpořit nebo porazit malého „velkého“ muže, pod jehož taktovkou se tento turnaj připravuje. Pro připomenutí se můžete podívat,jak proběhl loňský ročník zde.

Pojďte si to s námi hodit!!!

Za všechny hoduchtivé, zvědavé i soutěživé, Pepa Buzek.

—————

Zpět


Kontakt

Český svaz MÖLKKY

Sídlo:
Stranný 39
257 56 Neveklov
IČO - 22758003

Doručovací adresa:
Koniklecová 454/8
634 00 Brno