05.01.2016 03:33

Ve Zruči zahájili nový rok stylově - proběhlo NOVOROČNÍ HÁZENÍ MÖLKKY

V pátek 1. 1. 2016 se ve Zruči nad Sázavou uskutečnilo NOVOROČNÍ HÁZENÍ MÖLKKY a účast, atmosféra i úroveň turnaje byla skvělá. Dokonce na turnaj zavítalo i několik diváků, kteří se skvěle bavili a neváhali z plných plic podporovat své favority.

Nejdříve proběhla soutěž jednotlivců, do které se přihlásilo celkem 24 soutěžících, převážně domácích nadšenců hry mölkky, ale nechyběli ani přespolní. Poté byla na programu také soutěž dvojic, ve které nakonec startovalo 8 soutěžních týmů. A jak to všechno dopadlo?

V soutěži jednotlivců zvítězila domácí Monika Pěnkavová, která ve vynikajícím finále dokázala porazit Jaroslava Šmídka, který si ale spravil chuť v soutěži dvojic, kterou vyhrál společně s Alenou Kaltounkovou právě nad Monikou Pěnkavovou a Martinem Kadlecem.

Jménem týmu Proradost musím poděkovat za pozvání, velmi mě těší, že naše motto bylo opět naplněno, setkání s mölkkovými nadšenci ze Zruče mi udělalo opravdu radost a dalo zapomenout na novoroční kocovinu. Tleskám a věřím, že s některými se opět potkáme na Rakovnickém mölkkování.

Josef Buzek

—————

Zpět


Kontakt

Český svaz MÖLKKY

Sídlo:
Stranný 39
257 56 Neveklov
IČO - 22758003

Doručovací adresa:
Koniklecová 454/8
634 00 Brno