13.07.2017 07:22

Vrchol poháru je tady!!!

V sobotu 15. 7. 2017 vyvrcholí Česko-moravský pohár turnajem mistrů ve Stranném. Kdo se stane vítězem poháru a bude reprezentovat ČR v soutěži národů na Mistrovství světa ve hře mölkky se dozvíme již tuto sobotu večer.

Největším favoritem na zisk trofeje je tým Tomira, za kterým o pouhý bod zaostává úřadující mistr ČR- tým PRORADOST. Teoretickou šanci na titul stále živí také tým SEMTAMŤUK, který ale na lídra poháru ztrácí už 8 bodů. Naopak ze hry už je obhájce loňského prvenství tedy tým Třináctá mölkka, který ale velmi touží alespoň po obhajobě vítězství na Turnaji mistrů. Na turnaji nechybí hned několik nováčků - Hasičky Stranný, Mölkky ze 4.B a Dvorští zlotřilci (pro mě černý kůň turnaje). Průběžné pořadí poháru si můžete prohlédnout zde.

Do turnaje ve Stranném je přihlášeno 14 soutěžních týmů, které byly rozlosovány do dvou základních skupin, které naleznete v tabulce níže. V základní skupině každý s každým odehraje dvě hry. Přímý postup do play off vybojují první tři týmy z každé skupiny. Poslední dvě postupová místa mají šanci dobýt týmy z předkola play off.

ZÁKLADNÍ SKUPINA A ZÁKLADNÍ SKUPINA B
Tomira PRORADOST
Holky z Bystrce II SEMTAMŤUK
ZZV Důchodci Třináctá mölkka
Lars Holky z Bystrce I
Dvorští zlotřilci Strannský polena
   MVM Dračice
Hasičky Stranný Mölkky ze 4.B

Play off se bude hrát na tři vítězné hry. Pokud nám to čas dovolí, proběhnou také dovednostní soutěže v mölkky (O mistra rozstřelů, vypichů a dalekých hodů), ale ani to není vše. V průběhu dne se můžete těšit hned na několik milých překvapení.

Pevně věřím, že se nám mölkkové klání vydaří, sobotu ve Stranném si užijeme a hlavně se dobře pobavíme se hrou mölkky. Na viděnou se těší Pepa Buzek.

—————

Zpět


Kontakt

Český svaz MÖLKKY

Sídlo:
Stranný 39
257 56 Neveklov
IČO - 22758003

Doručovací adresa:
Koniklecová 454/8
634 00 Brno